Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı - KADININ TRENDİ
Moda

2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı

2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı adlı yazımızda, son zamanlarda en çok kullanılan kemer modelleri ve kemer kullanım şekilleri ile ilgili yeni fikirler ve fotoğraflar paylaşacağız.

2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı

Siz sevgili takipçilerimiz için hazırladığımız 2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı adlı yazımızda, son zamanlarda en çok kullanılan kemer modelleri ve kemer kullanım şekilleri ile ilgili yeni fikirler ve fotoğraflar paylaşacağız.

Siyah Beyaz Aşk Kıyafetleri

Modayı yakından takip edenler ya da kendi tarzını yaratanlar kısacası şık giyinmeyi sevenler için aksesuar çok önemli. Simsiyah düz bir triko elbiseyi doğru aksesuarla harika bir kombine çevirebilirsiniz. Yine bu şekilde sade giydiğiniz bir kıyafeti aksesuar kullanarak çok daha şık hale getirebilirsiniz. Bu aksesuarlar arasında en çok tercih edileni kuşkusuz kemerler. Gelelim belimizi saran şık olmanın en basit yolu kemer tercihlerine.

İlk Önce 2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanım Şekilleri arasında son zamanlarda en çok kullanılan kemer bağlama yönteminden bahsedelim. Son zamanlarda aldığımız kemerli elbise ve pantolonlarda sıkça gördüğümüz kemer bağlama yöntemi son derece şık ve ilginç bir kemer kullanım şekli. Bu yöntemi Gossip Girl oyuncusu Blake Lively de kullandı. O özellikle kalın bir kemeri bağlayarak kemer bağlama işini daha da sıra dışı hale getirdi. Ama bana sorarsanız fotoğraflardaki gibi ince bir kemeri bağlayarak kullandığınız kemerler daha şık ve narin görünecektir.




1 2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanım Şekilleri .jpg 2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı adlı yazımızda, son zamanlarda en çok kullanılan kemer modelleri ve kemer kullanım şekilleri ile ilgili yeni fikirler ve fotoğraflar paylaşacağız. 2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı adlı yazımızda, son zamanlarda en çok kullanılan kemer modelleri ve kemer kullanım şekilleri ile ilgili yeni fikirler ve fotoğraflar paylaşacağız. 2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı adlı yazımızda, son zamanlarda en çok kullanılan kemer modelleri ve kemer kullanım şekilleri ile ilgili yeni fikirler ve fotoğraflar paylaşacağız.

Metalik Kemer Modası

Peki Metalik kemerlere ne demeli, son zamanlarda şık olmak için en kestirme yol metalik kemerlerden geçmeye başladı. Ama eğer metalik bir kemer kullanacaksanız sakın ayakkabınız da kemeriniz ile aynı renk ve olmasın. Yoksa bayram çocuklarına dönersiniz. Bazen çok uyumlu giyinmek kadını rüküş yapıyor.

Babamın Günahları Kıyafetleri 

Metalik kemerler kıyafetlerinizin daha moderne olmasını sağlar. Hem, çekici bir görüntü elde etmenizi de kolaylaştırır. Umarım aşağıda sizler için seçtiğim metalik kemer örneklerinden ilham alır ve bir an önce kendinize bir metalik kemer alırsınız.

2018 Kemer Modası ve Kemer Kullanımı adlı yazımızda, son zamanlarda en çok kullanılan kemer modelleri ve kemer kullanım şekilleri ile ilgili yeni fikirler ve fotoğraflar paylaşacağız.

Kalın kemerler de yerine göre yine moda diyebiliriz. Fakat kalın kemer kullanırken eskiye kaçmamaya dikkat edin. Eskiden sadece dar kesim elbiselere kalın kemer kullanılırken şimdi uzun tunik gömlekler ile kalın kemer kullanımı oldukça yaygın. 2.18 Kemer modası içinde şal kemerler de yerini aldı. Pantolonlar için yaygın kullanılan şal kemerler ve püsküllü deri kemerler Vintage ve bohem giyim tarzları için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Tabi ki siyah deri üzerine metal baskılı oval tokalı kemerleri söylemeden edemeyeceğim. 2017 ve 2018’in en hit kemerleri kesinlikle bu kemerler. Her kıyafete uyan asi kız imajına da bohem kızlara da ve diğer giyim tarzlarında kullanılabilecek bu siyah kemerler senenin bir numarası. İşte sizler için hazırladığımız 2018 kemer modelleri ve kemer markalarından birkaç örnekler.

Kemer modelleri ve kemer kullanımı Kemer Modası ve Kemer Kullanımı

Bir kaç örnekle Stradivarius kemer modelleri…

kırmızı kemer modelleri

Son Yorumlar