Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2017 Yılbaşı Gecesinde Giyilebilecek 10 Şık Kombin - KADININ TRENDİ
Kombinler

2017 Yılbaşı Gecesinde Giyilebilecek 10 Şık Kombin

2017 Yılbaşı Gecesinde Giyilebilecek En Şık 10 Kombin

Yılbaşı gecesi yaklaşıyor. Bu gecede şık olmalıyım diyorsanız şimdiden ne giyeceğinize karar vermeniz gerekiyor. Yılbaşı gecesi için yapacağınız kombin hakkında hiç bir fikriniz yoksa yazımızı okuyarak kombinleri yayınladığımız fotoğraf albümünü inceleyerek farklı fikirler edinebilirsiniz. Ama öncelikle Yılbaşı gecesi için bir kaç giyim tüyosu almaya ne dersiniz.

davet-yilbasi-2015-yeniyil-kombin-oneri-moda-ne-giyilir

Yılbaşı gecesi en şık kıyafetleri aldınız ama yinede içinize sinmeyen bir şeyler var ise HER ŞEYİ BİR GÖZDEN GEÇİRMEK GEREKEBİLİR. Dikkat etmemiz gerekiyor. Gözümüzden kaçırdığımız bir detay olmamalı. Bu detaylar neler olabilir derseniz, mesela; kıyafet seçiminiz doğru olmaya bilir. Kendinize yakışmayacak bir kıyafet giymiş olabilirsiniz bunun gibi önemli bir detayı es geçmemek iyi olur isterseniz, Kadınlar İçin Giyinme Tüyoları adlı çalışmamızdan faydalanabilirsiniz. Unutmayın giydiğiniz kıyafetleri kombinlerken çok dikkat etmelisiniz. Birbirinden şık iki parça kıyafeti çok yanlış bir şekilde birleştirip rüküş bir kombin ile yeni yılı karşılamak istemezsiniz. Bu konuda araştırma yapmak isterseniz Kombin Yapma Teknikleri adlı çalışmamızı inceleyebilirsiniz.




Yılbaşı Gecesi Kombini Yaratmak İçin Giyim Tüyoları

1- Eğer Vücudunuz atletik bir görünüme sahipse yani (Dikdörtgen Vücut Şekli) omuzlarınız geniş ise üst kısmınızı daha geniş gösterecek detaylardan uzak durmalısınız. Abiye elbisenizin alt kısımlarında süslemeler tercih ederseniz, şıklığı yakalamış olursunuz.

2- Kum Saati ölçülerinde bir vücudunuz varsa çok şanslısınız. Dolgun göğüsler, ince bel, iri kalçalar ile ne giyseniz yakışır. Ama biz size bel kıvrımını ortaya çıkaracak zarif bir abiye ya da elbise giymenizi öneririz.

3- Vücudunuz Armut şeklinde mi? Armut şekli vücutların genel özellikleri; küçük göğüs kafesi, dar omuzlar, ince bel, iri kalçalar ve dolgun basenlerdir. Bu vücut şekline sahipseniz bedeninizin üst kısmını daha geniş, alt kısmını daha ince gösterecek tarzda kıyafetler seçmelisiniz. Balık etekli abiyeler gibi vücudunuzun üst kısmına oturan, basen bölgenizden sonra ayaklara doğru bollaşan abiyeleri giymelisiniz.

4- Elma Şekilli vücutlar nasıl giymeli derseniz.  kısa ve kalın boyun, geniş omuzlar, kalın bel, dar kalçalar, geniş göğüs kafesi elma şekilli vücut tipini tarif eder. Bu halde öncelilikle boynunuzu daha uzun ve ince gösterebileceğiniz türde derin V yakalı abiyeler tercih etmelisiniz. Bel kalınlığınızı gizlemek için üst bedeni oturan ve kemerli abiye modellerinden kaçın. Göğüs altından bollaşan, şifon abiye modelleri olduğunuzdan daha ince ve zarif görünmenize yardımcı olacaktır.

2017-yilbasi-gecesi-kombini

Son Yorumlar