Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2017/2018 Sonbahar-Kış Moda Trendleri - KADININ TRENDİ
Moda

2017/2018 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

Çorap Modası Tam Gaz Devam Ediyor

2017/2018 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

Ağustosun son günlerindeyiz. Yaz mevsimi yavaş yavaş yerini yağmurlu ve soğuk günlere bırakacak. Sonbahar ve Kış geliyorum derken biz de bu dönemde evdeki gardırobu düşüneduralım. Bu sonbahar hangi renkler moda?Gardırobumda bulunan kıyafetlerimden hangisini nasıl kombinlerim? Alışveriş yaparken, bu sene ne alsam?… diye kendinize sorular sorduğunuzu biliyoruz. Biz de bu soruları cevaplamanız için size bir parça yardımcı olmak için 2017/2018 sonbahar-kış moda trendleri hakkında küçük bir araştırma yaptık. İşte bu sene sonbahar / kış modasına kolay ayak uydurmak için harika ipuçları.

Kırmızı Şıklığı

Geçen kış pembe ve bordo çok sevildi. Pembe kombinler, bordo aksesuarlar çok sevildi. Bu sene ise pembelerle kombine edeceğiniz kırmızılar moda oldu. Givenchy, koleksiyonunda sadece kırmızı tonlarına yer verdi. Bunların yanı sıra Giorgio Armani, Versace ve Fendi gibi moda devlerinin de koleksiyonlarında kırmızı yer alıyor. Bu sene alışveriş yaparken gözünüz kırmızı renkli aksesuarlarda, kırmızı rugan ayakkabılarda ya da kırmızı kıyafetlerde olsun. Eminiz kırmızı herkese yakışır. Kırmızının büyülü gücünden sizde faydalanın.

20172018 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

Işıltılı Botlara Dikkat

Bot dendiğinde akla çeşit çeşit bot modelleri geliyor. Herkesin vazgeçemediği bir siyah botu mutlaka vardır. Onu bir yerde tutun ama bu senenin Bot Trendi ise Parlak botlar alış verişe çıkmadan önce bot modellerine bakarken bu parlak bot modasını aklınızdan geçirirsiniz. Gardırobunuzda bir çift gümüş, gold ya da bakır renkli botlardan  bulundurmanız sizin yararınıza olacak.  Ayaklarınız, bu kış ışıltı ve ihtişamla tüm dikkatleri üzerinize çekecek. Parlak botlar bu sene Chanel, Saint Laurent ve Marco Vincenzo’nun defilelerinde sık sık kullanıldı.

2017 2018 Sonbahar-Kış Moda Trendleri Bot modelleri

Hangi Korse Hangi Vücuda Giyilir?

Bu Sene Fitilli Kadife Çok Şık Isıtacak

70’lerin fitilli kadife takımları geri dönüyor. Prada, Lemaire ve Marc Jacobs’ın koleksiyonlarında yer alan fitilli kadife takımları bu kış çok sevilecek.
2017/2018 Sonbahar-Kış Moda Trendleri kadife modası

Çorap Modası Tam Gaz Devam Ediyor

Stilettoların bile içine bile soket çorap giyindiğimiz bir moda akımını yaşıyoruz. Sonuçta moda için ne yapsan mubahtır.  Bu yaz kombinlerimizi şık ve esprili çoraplarla süsledik.  Rahatlığından ödün vermek istemeyenler için Soket çoraplar harika bir kurtarıcı oldu. Artık modaya uymak için üşümek yok. Rengarenk çeşit çeşit soket çorapları, son zamanların vazgeçilmezi olan sneakerlar içinde görmek hepimizin hoşuna gitti. Soket çorapları artık alışılmışın dışında tasarımlarla, birbirinden farklı kumaş çeşitleri ve desenleriyle görüyoruz.

2017/2018 Sonbahar-Kış Moda Trendleri arasında çorap modası ise Nina Ricci’nin dantelli çorapları ve Mulberry’nın kabarık renkli çorapları ile bu sezonun çorap trendini belirledi.

Çorap Modası Tam Gaz Devam Ediyor

Son Yorumlar