Warning: copy(/home/kadinint/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/kadinint/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
2020 Kadın Gömlek Kombinleri | KADININ TRENDİ | Moda Sitesi
Moda

2020 Kadın Gömlek Kombinleri

2020 gömlek kombinleri

2020 gömlek kombinleri

2020 Kadın Gömlek Kombinleri

2020 de hangi gömlekler moda olacak. Bu gömleği nasıl kombinlesem? 2020 gömlek kombinleri için bi pintereste baksam mı? Dolabımda  bir sürü gömlek var ama hiç biri işe yaramıyor! Desenli gömlek ne ile giyilir? Gömleğimi içine mi soksam dışına mı? …. Bu soruları sorduğunuzu düşünerek sizin için denemek için 2020 Kadın Gömlek Kombinleri başlıklı harika bir yazı hazırladık. Umarız bu çalışmamız dolabınızdaki işe yaramaz dediğiniz gömlekleri en şık kombin haline getirmenizi sağlar. Bu arada kendinize yeni bir gömlek almak istersiniz diye bir kaç markanın 2020 sezon gömleklerinden de bir iki model paylaştık.

Kadının Trendi ile kadın moda trendi ve sizin için önemli olan en güncel bilgileri vermek için buradayız. Bu nedenle bugün 2019-2020 moda trendi : dolaplarınızda sizi bekleyen, gömlekleri nasıl giyilebileceğini göstermek istiyoruz.

Gömlek Kombinleri – Beyaz Gömlek

İlk Kombin Beyaz Gömlek için gelsin

Beyaz gömlek deyince aklınıza klasik sözcüğü gelse de bu düşünceyi atlamanız gerekir. Çünkü bu yıl çok klasik olmayan beyaz gömlekler giymek üzeresiniz. Tasarımcılar çok yönlü stil ve tasarımlar geliştirdiler bu nedenle sizin için doğru olanı bulma şansına sahip olacaksınız. Unutmayın beyaz gömlek her şeye uyar, bu nedenle farklı kıyafet kombinleri yapabilirsiniz. Aşağıda beyaz gömlek kombinleri için bir kombin seçtik.

 

Moda 2020 gömlek kombinleri 14 Moda 2020 gömlek kombinleri 12       Moda 2020 gömlek kombinleri 2Moda 2020 gömlek kombinleri 3

Beyaz her zaman vazgeçilemeyen renk oldu. Beyazın uyumu, saflığı simgelemesi, her zaman asil ve temiz durması, etrafına saçtığı ışığı… Bu özellikleri, beyazı her zaman vazgeçilmez yapacak. Bu nedenle dolabınızda bir iki beyaz gömlek bulundurmayı ihmal etmeyin. Bir de eğer beyaz sizi şişman gösteriyorsa beyaz salaş bir gömleğin üzerine uzun ama çok kaba olmayan bir kolye takabilirsiniz. Bu kolye sizin hem şık hem de daha ince durmanızı sağlayacak.

Desenli Gömlek Kombinleri

Desenli gömlek 2020 gömlek kombinleri arasında en çok sevilecek gömlek modelleri arasında olacak. Sadelikten biraz uzaklaşmak daha renkli ve konuşan bir kombin istiyorsanız desenlerden vazgeçmeyin. Ama desenli gömlek kombinleri hazırlarken pantolonunuzun düz renk olmasına özen gösterin. Eğer pantolon ve gömlek ikisi de desenli olursa ve desenler farklı olursa size bakanlar büyük bir karmaşa görecektir. Karmaşa ise şık olmaz. Desenli bir gömlek ile olabildiğince sade bir renk giymenizi tavsiye ederiz. Bu arada aşağıda Koton ve Zara’dan 2020 bahar sezonuna ait iki gömlek var. Satın almak isterseniz bu gömlekleri online mağazalarda bulabilirsiniz.

Moda 2020 gömlek kombinleri 4Moda 2020 gömlek kombinleri 6

Transparan Gömlek Kombinleri

2019 ve 2020 gömlek modellerinde transparan gömlekler yine çok moda. özellikle de aşağıda yer alan koton gömlek tarzı siyah karpuz kol gömlekler. Bu kumaş bombeli durmayı başardığı için çok sevildi. Bu yaz, sokaklarda transparan karpuz kol gömlekleri çok göreceğiz. 80’lerin yüksek bel pileli pantolonları birkaç yıldır moda trendleri arasında. Bu sene de giyilmeye devam edecek.

Moda 2020 gömlek kombinleri 7Moda 2020 gömlek kombinleri 8

Gelelim Giyeni fit gösteren nerede giyersen giy, seni hep cool gösteren pileli gömlek kombinlerine. Bu göleklerle ister western bot ve dar paça blucin ile giyin, ister empirme geniş paça pantolonla. ne ile giyerseniz giyinin mutlaka iyi bir kombin çıkaran dar pileli gömlekler her zaman giyilsin isteriz. anlaşılan modacılar da böyle istiyor çünkü 2020 gömlek kombinleri arasında yerini alan pileli gömlekler yine sokak stili için harika bir seçim oluverdi.

Kareli gömlekler, omuzları düşen bluzlar, kalın fitilli kumaşlardan yapılan gömlekler , kot gömlekler onlar moda olsa da olmasa da en güzel şekilde kombinleyerek yeniden giyebileceğiniz gömlekler arasında. Gömlek Kombinleri örnekler aşağıda.



Modaya dair bizlerle paylaşacağınız yeni fikirler var ise yorumlarınızı bekliyoruz.

Moda 2020 gömlek kombinleri 16 Moda 2020 gömlek kombinleri 11Moda 2020 gömlek kombinleri 5 2020 gömlek kombinleri 10 2020 gömlek kombinleri 9

 

Eski kıyafetlerden yeni kombinler yaratmak için  Eski Kıyafetleri Yeniden Değerlendirme Fikirleri yazımızı da inceleyebilirsiniz. 

 

 

Share article:

Permalink:

Son Yorumlar